Пожежа не допомогла: Хакери викрали секретну інформацію Міноборони РФ по Донбасу, Кремль нервує, - ЗМІ

Інформація, надана хакерами, буде опублікована, проте тільки та її частина, яка не зможе перешкодити веденню оперативних заходів, а, навпаки, сприятиме публічному "знищенню" супротивника.

Пожежа у Міноборони РФ. Фото: zaxid.net.

Вчора, 3 квітня, міжнародне добровільне співтовариство InformNapalm анонсувало початок серії публікацій за результатами злому 10 поштових скриньок основних персон, які погоджують взаємодію бойовиків, російських найманців і військовослужбовців на Донбасі і в Сирії. Було відзначено, що пожежа в Міноборони Росії до даних подій має пряме відношення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Відомості були здобуті хакерами з анонімної групи Falcons Flame (#FF) і передані Україні з метою розгляду та обробки. Більше 30 Гб актуальних даних, близько 12 тис. листів, понад 6000 особистих листувань в соціальних мережах - все це проливає світло на дії російської сторони у військових конфліктах в Україні та Сирії. Розкриті лінії агентури, інформаторів, що діють на території України, ініціатори і фінансові джерела.

База даних за два роки вміщує в себе дані також на зарубіжних легіонерів, які були не тільки бойовиками, але і пропагандистами ідей «русского міра» проти Заходу. Схеми фінансування і розвідувальні лінії вже масово накриває Служба безпеки України. Інформація, надана хакерами, буде опублікована, проте тільки та її частина, яка не зможе перешкодити веденню оперативних заходів, а, навпаки, сприятиме публічному "знищенню" супротивника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...