Пожежа в Москві посилилась: Залучають більше техніки, в тому числі вертольоти (фото)

З території торгового комплексу "Сіндіка" були евакуйовані понад 3 тис. осіб. Гасіння пожежі йде за підвищеним третім номером складності, авіацією злито понад 440 тисяч літрів води.

Пожежа в Підмосков'ї. Фото:Интерфакс

У Московській області РФ гасять масштабну пожежу в торговому комплексі "Сіндіка". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Интерфакс.

"Станом на 18:00 для гасіння пожежі на території будівельного центру в Одинцовському районі Московської області задіяні близько 100 осіб і 25 одиниць техніки, зокрема два вертольоти Ка-32 з водозливними пристроями. Працюють вісім ланок газодимозахисної служби, які здійснюють розвідку всередині приміщень і гасіння пожежі", - йдеться в повідомленні МНС.

З території торгового комплексу були евакуйовані понад 3 тис. осіб.

"Вдалося не допустити розповсюдження вогню за межі ринку. Пожежа розсічена на окремі осередки. Вони розкидані на площі 55 тис. кв.м", - сказав співрозмовник агентства. За його словами, поширюватися вогню вже нікуди. "Будівля горить повністю. Вогонь назовні не виривається, споруда горить зсередини. Навколо на прилеглій до нього території житлових і соціально-значущих споруд немає", - сказав представник главку МНС.

Локалізувати пожежу поки не вдається. Як розраховують в МНС, це можливо буде зробити тільки до 2-3 години ночі.

"Відбувається осередкове горіння на всій площі підземної парковки і покрівлі. Сталося обвалення покрівлі на площі 1000 кв.м", - йдеться в повідомленні на сайті МНС РФ. За даними рятувальників, є постраждалі, проте кількість не називається.

Гасіння пожежі йде за підвищеним третім номером складності, авіацією злито понад 440 тисяч літрів води.

Як повідомлялося раніше, пожежа розгорілася у будівельному торговому центрі "Сіндіка", який розташований на 65-му км МКАД. ТЦ займає площу в 150 тис. кв. метрів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...