Пожежі присвоєно підвищений номер складності: На Уралі палає завод із виробництва "Армат"

На місці працюють дев'ять одиниць техніки. Інформації про постраждалих немає.

"Уралвагонзавод" у Нижньому Тагілі. Фото: РИА Новости.

На головному російському танкобудівному підприємстві "Уралвагонзаводі" загорівся фарбувальний цех на площі 80 кв. м. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

"На заводі Уралвагонзавод в Нижньому Тагілі в 21.45 (19:45 за київським часом. - ред.) в лакофарбовому цеху фарбування продукції цивільного призначення сталося загоряння, на площі понад 70 кв. м.", - повідомив голова прес-служби підприємства Дмитро Калиниченко.

За його словами, були викликані три розрахунки пожежних машин підприємства, які "одразу прибули на місце". У тому числі були залучені "додаткові сили міста". «Пожежі присвоєно підвищений номер, співробітники МНС тільки приступили до робіт, - повідомило URA.RU джерело в правоохоронних службах міста. - На місці працюють дев'ять одиниць техніки. Інформації про постраждалих немає». Відразу після закінчення робіт почнуться розслідування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...