Про пенсії для окупованого Донбасу, нового Генпрокурора, протистояння бізнесу і податкової: Шустер Live від 22 квітня, відеотрансляція

Ще одне болюче для багатьох українців питання, яке маю стати предметом обговорення - неминуче підвищення цін на газ для населення.

Савік Шустер. Фото: business.ua.

Патріоти України пропонують вашій увазі пряму онлайн-відеотрансляцію політичного ток-шоу Шустер Live, прямий ефір якого відбудеться сьогодні, 22 квітня 2016 року. Тема програми - "Перспективи нового уряду в Україні".

Відзначимо, що Володимир Гройсман ошелешив українців: підвищення цін на газ неминуче. У нас є зобов'язання перед МВФ. Прем'єр-міністр України вважає, що шляхом підняття тарифів на газ для населення вдасться побороти корупцію в цьому секторі і позбавити "навару" тих нечесних підприємців, які заробляли на цій справі. Як заявив Володимир Гройсман, уряд і міністр соцполітики Андрій Рева працюють над тим, щоб було мінімізовано негативний вплив від прийняття такого рішення для українців.

Гройсман зазначив, що в України є зобов'язання перед МВФ, в яких йдеться про те, що тарифи на газ повинні відповідати 100% собівартості. "Іншого шляху у нас немає", - цитує прес-служба Кабміну слова Гройсмана.

"Низькі або необґрунтовані тарифи - це поле для жорсткої корупції. Різні люди на цих справах заробляли мільйони. Коли газ для однієї категорії коштує 3 тис., а для іншого - 7 тис., я вас хочу запевнити, що списують по 3 тис. для населення, а продають по 7. Заробляють колосальні мільярди", - додав Володимир Гройсман.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...