Прийшли перед світанком: Агенти ФБР у будинку Пола Манафорта провели обшук у справі втручання РФ у вибори в США

Обшуки пройшли ще 26 липня, проте відомо про них стало лише зараз.

Пол Манафорт. Фото:https://beztabu.net

У будинку колишнього глави передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта агенти ФБР провели обшук. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Обшуки пройшли у справі про втручання Росії в американські вибори ще 26 липня, проте відомо про них стало тільки зараз.

Як пише The Washington Post з посиланням на власні джерела, обшук проводився відразу ж після виступу Манафорта в Сенаті, де він давав свідчення в рамках розслідування Конгресу про втручання у вибори. Агенти ФБР з'явилися на порозі будинку Манафорта в штаті Віргінія ще до світанку.

Як відомо, мільярдер Пол Манафорт працював в передвиборному штабі Дональда Трампа з березня 2016 року, і очолював його з червня по серпень. Причиною його відставки послужили повідомлення про його зв'язки з колишнім президентом України Віктором Януковичем і Партією регіонів - зокрема, ЗМІ з'ясували, що той отримував готівку від Януковича і лобіював інтереси його партії в США.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...