"Прихвосні труханівських корупціонерів": В Одесі вимагають відставки прокурора та глави поліції області (фото)

Участь в акції беруть близько 100 людей. Вони привезли металеві бочки та дрова і запалили багаття.

В Одесі біля будівлі обласної прокуратури влаштували акцію, учасники якої вимагають відставки прокурора Одеської області Олега Жученка та глави Нацполіції Одещини Дмитра Головіна, а також закриття кримінальних проваджень щодо учасників акції проти забудови Літнього театру в Міському саду. Як повідомляє Радіо Свобода, йдеться зокрема про Сергія Стерненка, Дем’яна Ганула та Ігоря Резуна, передають Патріоти України.

Участь в акції беруть близько 100 людей. Листівками з фото затриманих активістів та написом "Вони врятували Літній театр. Натомість влада кинула їх за ґрати" учасники протесту обклеїли підігнаний до будівлі прокуратури трейлер, вікна й стіни будівлі. Також вони привезли металеві бочки та дрова і запалили багаття.

Як відомо, 18 листопада у Міському саду в Одесі між активістами та поліцією сталися сутички, під час яких главі Нацполіції регіону розбили голову. Внаслідок інциденту за медичною допомогою звернулися 20 правоохоронців.

За звинуваченням "у масових заворушеннях" двох активістів заарештували на 60 діб: Сергія Стерненка — із правом на внесення застави у 600 тисяч гривень, Дем’яна Ганула — без права на заставу.

Судове засідання у справі Ігоря Резуна, якого також звинувачують за ст. 294 КК про організацію масових заворушень, має відбутися 27 листопада.

Про готовність внести за Стерненка заставу у сумі 600 тисяч гривень заявив голова Одеської ОДА Максим Степанов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...