"Пустяки, дело житейское!": Як літак "здув" посилки "Пошти Росії" (відео)

Інцидент стався через те, що екіпаж літака почав рух, не переконавшись у відсутності посилок на полі.

"Пошта Росії" занадто не переймається. Ілюстрація: РБК.

Соцмережі сколихнуло відео, на якому видно, як по злітній смузі камчатського аеропорту потоком повітря розкидало купу поштових відправлень. Новину передають Патріоти України.

Інцидент стався через те, що екіпаж літака почав рух, не переконавшись у відсутності посилок на полі. На кадрах ролика видно, як літак, імовірно ЯК-40, від'їжджає від гори посилок, що лежать на льотному полі. Через кілька секунд посилки здуває повітряним потоком з турбіни. "О, відлетіло все - пошта Росії! "– каже хтось із очевидців.

За даним фактом аеропортом розпочато службову перевірку. В "Пошті Росії" заявили, що посилки в результаті інциденту не постраждали, а були зібрані і перевірені на цілісність, потім доставлені в сортувальний центр. Санкції відносно співробітників будуть, якщо перевірка доведе їхню провину, - повідомив гендиректор ФПК "Аеропорти Камчатки" Олександр Журавльов, передають російські ЗМІ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...