"Путін - вбивця", "Росія - це війна": У Мінську не дозволили відкрити графіті про дружбу Білорусі та РФ (відео)

Невідомі бризнули синьою фарбою з балончиків на графіті Москва-Мінськ і сказали журналістам, що графіті урочисто відкрито.

Мітингувальники у Мінську. Фото: Радіо Свобода.

У середу, 8 червня, в столиці Білорусі Мінську активісти зірвали відкриття графіті із зображенням білоруського хлопчика і російської дівчинки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Провести захід завадив пікет, котрий влаштували поряд з прикрашеним майданчиком активісти, які вирішили висловити свою позицію щодо союзу Білорусі з Росією. "Ні союзу з бандою", "Путін - вбивця", "Росія - це війна", - такі гасла були на плакатах пікетувальників. Невідомі бризнули синьою фарбою з балончиків на графіті Москва-Мінськ і сказали журналістам, що графіті урочисто відкрито.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...