"Раджу Слідкому РФ не бути дріб'язковим і розслідувати вбивство жидами Господа нашого Ісуса Христа", - російська журналістка

Юлія Латиніна також додала, що друге пришестя і ритуальне вбивство царя, про які зараз люблять поговорити у Росії, погано поєднуються з технологічним прогресом.
Юлія Латиніна. Фото: соцмережі.

Версію про ритуальне вбивство царської сім'ї анонсував отець Тихон, відомий як духівник президента РФ Володимира Путіна, після чого її взявся розслідувати Слідчий комітет РФ. Про це в ефірі радіостанці "Эхо Москвы" розповіла російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Теорія, що жидомасони замочили царя і принесли його в жертву, щоб знищити богом обраний російський народ, ходила давно, але чогось Слідчий комітет за неї не брався. Тепер, мабуть, береться, тому що ми знаємо, що отець Тихон – упливова людина", – зазначила публіцист.

Вона порадила слідству залучити як свідка керівника "Христианского государства – Святая Русь" Олександра Калініна, який погрожував підпалами кінотеатрам через фільм "Матильда" і має судимість за вбивство. "Калінін, який теж вважає, що Миколу II було принесено в жертву за допомогою "ритуального вбивства", от якраз він розповідає, що помер, побував у пеклі, бачив там Ісуса і воскрес... У цьому сенсі вважаю, що пан Калінін не може відмовитися повідомити слідчому зміст своєї розмови з Господом", – заявила Латиніна.

Публіцист припустила, що в допиті свідка у Слідчому комітеті може йтися, що Господь під час особистої розмови розповів свідку, що Миколу II і його сім'ю було принесено в жертву "під час жидомасонського ритуалу". "Я не знаю, чи відокремлена в Росії церква від держави, але що вона від Слідчого комітету вже невіддільна, це точно. А я взагалі раджу Слідчому комітету не бути дріб'язковим і відразу розслідувати вбивство жидами Господа нашого Ісуса Христа. Це особливо зміцнить наші відносини з державою Ізраїль", – наголосила вона.

Латиніна додала, що друге пришестя і ритуальне вбивство царя погано поєднуються з технологічним прогресом. "Така прикмета: що більше ви освячуєте ракети, то гірше вони літають", – підсумувала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...