"Размечтались": Терористи створили свій закон про аміністію для ВР

Бойовики пропонують просто пробачити їм усі злочини проти мирних мешканців та українських військових.

Бойовики "ЛНР". Фото: news.meta.ua.

Керівництвом так званої "ЛНР" розроблений "проект Закону України "Про недопущення переслідування і покарання осіб - учасників подій на території Донецької та Луганської областей". Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор "Інформаційного опору", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, "законом" пропонується звільнити від кримінальної відповідальності осіб, які вчинили на території Донбасу дії, що містять ознаки злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, і які були:
- учасниками військових формувань або особами, задіяними в діяльності таких формувань;

- брали участь у діяльності самопроголошених органів державної влади в окремих районах Донецької та Луганської областей або протидіяли проведенню антитерористичної операції (у період з 22.02.2014 р).

"Проектом також передбачається закриття за поданням Генеральної прокуратури України всіх кримінальних виробництв, звільнення від кримінальної та адміністративної відповідальності осіб, в т.ч. тих, що перебувають під слідством або вже засуджені судами України за участь у діяльності "ЛНР / ДНР", - підкреслив Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...