Росіяни обіцяли "квартиру та підвищення": СБУ затримала чергового агента російських спецслужб

Терористи заслали агента до лав ЗСУ під час однієї з хвиль мобілізації.

СБУ. Фото: glavnoe.ua.

У мережі з'явилося відео затримання агента російських спецслужб співробітниками Служби безпеки України (СБУ), який проходив службу в одному з підрозділів ЗСУ, що базуються безпосередньо на лінії розмежування. Відео опубліковано на каналі СБУ на YouTube, передають Патріоти України.

"Терористи заслали агента до лав ЗСУ під час однієї з хвиль мобілізації. Згодом, після призначення командиром розвідувальної груп, він мобільним зв'язком і під час особистих зустрічей на тимчасово окупованій території передавав бойовикам інформацію про розташування бойових позицій своєї частини і місця виконання завдань розвідувальними групами ЗСУ", - говорить опис до відео.

"За завданням російських кураторів агент схиляв до переходу на бік терористів військовослужбовців своєї розвідгрупи. За це йому було обіцяно" підвищення по службі "в терористичній організації" міністерства оборони ДНР ", а також забезпечення будинком або квартирою", - повідомляють в СБУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...