Розумні діти: На Коломийщині учні вчать англійської свого директора (відео)

Два дні на тиждень англійська стає рідною для учнів - нею викладають різні предмети та спілкуються на перервах.

У сільській школі серйозно узялися за англійську. Фото: скріншот з відео.

В одній із сільських шкіл на Коломийщині практикувати англійську почали цього навчального року. За наставників тут - учні старших класів, які навчають іноземної молодших і навіть директора. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

"Вони вивчали з маленького, а я лише рік, як почав вивчати. Тому мені з ними краще спілкуватися. Десь вони мене поправляють, а десь я їх щось запитую. Таке взаємне навчання для мене, як для директора, корисне", - говорить директор Шепарівської школи Ігор Павлюк.

Два дні на тиждень англійська стає рідною для учнів. Іноземною - викладають уроки, спілкуються на перервах і навіть проводять зарядку. "Коли ми спілкуємося на уроках, на перерві, мені краще запам'ятовувати слова", - розповідає учениця 5 класу Ліля Остафійчук. А півсотні прикарпатських енергетиків також опановують англійську, замість того, щоб відпочивати після роботи. "Це для мого розвитку, адже світ не стоїть на місці. Багато інформації в інтернеті англійською мовою, тому іноземна мені дуже необхідна", - розказує заступник начальника служби охорони праці Тетяна Данилишин. Частково оплачує навчання підприємство. Уроки англійської організовують і для дітей працівників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...