Рукож*пі підпалювачі: Як сайт "Миротворець" потролив Москву (фото)

25 квітня 1547 року російська столиця була спалена. На жаль, не до кінця.

Ілюстрація:Znaj.ua

25 квітня "Миротворець" нагадав своїм читачам про те, що це "день спалення Москви". Про це йдеться на волонтерському сайті, зазначають Патріоти України.

"У цей день 25.04.1547 Москва була спалена, але не до кінця", - звучить банер на головній сторінці популярного ресурсу.

"Пройшли століття, і мільйони українців усвідомили, наскільки руко*опими були ті давні підпалювачі. А все тому, що вони були росіянами, і навіть підпалити Москву нормально не змогли", - сказано в повідомленні.

Як відомо, мова йде про серії пожеж в Москві, які відбувалися протягом декількох місяців 1547 року. В результаті загинуло близько 1700 чоловік, була знищена третина будівель міста.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...