СБУ у Чернівцях припинила діяльність сепаратистів, які готували провокації з закликами до відділення частини України (фото)

Відповідну інформацію оперативники СБУ виявили під час обшуків у творців фейкових громадських організацій, які пропагують "галицький сепаратизм".

Артем Бузила. Фото:http://rian.com.ua/

Співробітники Служби безпеки України виявили переписку з колишнім українським журналістом і політологом, ініціатором створення так званого "Бесарабської народної ради" Артемом Бузилою. Відповідні листування в Facebook опублікувала прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

За даними силовиків, Бузила, який ховається від українського правосуддя, підтримує постійні контакти з оточенням Владислава Суркова - радником президента Російської Федерації Володимиром Путіним.

Відповідну інформацію оперативники СБУ виявили під час обшуків у творців фейкових громадських організацій, які пропагують "галицький сепаратизм".

"Листування свідчить, що керівники громадських організацій планували провести публічні заходи за участю окремих європейських політиків для створення "картинки" для ТБ про нібито утиски нацменшин в Україні", - резюмували в СБУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...