Сепаратисти "Підкарпатської Русі": В Ужгороді стався тривожний інцидент (фото)

Дану провокаційну акцію вже підхопили ресурси ворогів нашої держави, а також вихідці з Закарпаття, яким заборонено в'їзд на територію України за зазіхання на її територіальну цілісність.

Активісти встигли вчасно. Фото: соцмережі.

В Ужгороді активістами була зупинена сепаратистська провокація, яка полягала в тому, що біля будівлі Закарпатської ОДА вивісили прапор так званої "Підкарпатської Русі". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник організації "Карпатська Січ" Тарас Деяк, передають Патріоти України.

"Акцію сепаратистів ліквідовано, прапор зірвано, винуватців затримано. Останні зараз дають покази в стінах СБУ. Від себе додамо наступне: Жодна сепаратистська наволоч на Закарпатті не має і не матиме достатньо сил, аби зрушити український кордон. Війна між ними та нами, карпатськими січовиками, триває й не завершиться аж до ліквідації останнього сепаратиста. Спроби дестабілізації відбуватимуться й надалі, тож, краяни, ваше завдання - бути пильними. Сезон полювання на сепарів форсує повним ходом.

Додам коментаторам, що не розуміють суть теми, дану провокаційну акцію вже підхопили ресурси ворогів нашої держави, а також вихідці з Закарпаття, карманні сепаратисти, яким заборонено в'їзд на територію України за зазіхання на її територіальну цілісність. Тому аналізуйте все та боріться за Україну!" - написав Деяк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...