​Ще одна жерва Хунти: Ощадбанк відсудив $25 млн у сина нардепа-регіонала

Хоча в Україні судова реформа все ще не проведена, і правосуддя як і раніше вибіркове, «кровосісям» все ж інколи теж перепадаю на «горіхи».

Ленінський райсуд Кіровограда ухвалив рішення про повне задоволення позову Ощадбанку до одного з колишніх топ-менеджерів та власників компанії "Креатив" — Максима Березкіна, зазначають Патріоти України. Цей добродій є поручителем за боргами компанії.

"На користь держбанку стягнуто більше 25 млн. доларів США", - йдеться уповідомленні прес-служби Ощадбанку. Як наголошується, раніше у цій справі за заявою Ощадбанку ухвалою суду було накладено арешт на все рухоме і нерухоме майно Березкіна.

Нагадаємо, досі ПрАТ "Креатив" контролювала родина народного депутата-регіонала Станіслава Березкіна. Головою наглядової ради був його син Максим Березкін, а дружина нардепа Ірина Березкіна була членом наглядової ради.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...