Скрепна "магія вуду": У Росії спалили опудало інформатора антидопінгового агентства (фото, відео)

Спалення опудала було організовано нібито для того, щоб зупинити звинувачення у вживанні допінгу на адресу російських спортсменів.

Росіяни спалили опудало Родченкова. Фото: соцмережі.

У Пермі під час святкування Масляної спалили опудало з фотографією колишнього глави Московської антидопінгової лабораторії та інформатора Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Григорія Родченкова. Про це повідомляє "Новая газета" із посиланням на організатора акції Олександра Нікуліна, передають Патріоти України.

За його словами, спалення опудала було організовано для того, щоб зупинити звинувачення у вживанні допінгу на адресу російських спортсменів. "Нам зіпсували Олімпіаду саме через Родченкова, він був головним провокатором. Тому ми як патріоти і вболівальники вирішили підтримати нашу країну", – розповів Нікулін.

На акцію прийшли друзі і знайомі Нікуліна, що перебували "в засмучених почуттях" через недопуск збірної Росії на Олімпіаду-2018.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...