"Скрепна спритність": Російський злодій застряг у дверях магазину після крадіжки, як Вінні-Пух

Зловмисник проник в торговий павільйон, розбивши скло у вхідних дверях, але втекти із вкраденим йому не вдалося.

Злодій застряг, як Вінні-Пух. Ілюстрація: ЖЖ.

У Находці (Приморський край, Росія) затримали чоловіка, який намагався вкрасти касовий апарат. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на регіональне управління МВС.

Зловмисник проник в торговий павільйон, розбивши скло у вхідних дверях. Він взяв касу і спробував покинути приміщення тим же шляхом, але застряг. Співробітники ЧОП, які прибули на місце, затримали чоловіка і передали поліцейським. Викрадене було вилучено та повернуто власнику.

Злодієм виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель. Він дав свідчення. Порушено кримінальну справу за пунктом 3 частини 30 статті 158 КК Росії ( "Замах на крадіжку"). Максимальне покарання становить до п'яти років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...