Скрепи винахідливі: У РФ запропонували брати з людей гроші за в'їзд у "історичні місця"

За словами депутата Держдуми Євгенія Москвичова, платний в'їзд буде обмежений виключно історичними центрами міст.

Тепер їздити у РФ не усюди можна буде безкоштовно. Ілюстрація: Тонкости туризма.

В Росії готують законопроект, який передбачатиме платний в'їзд в історичні райони міст. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За словами депутата Держдуми Євгенія Москвичова, платний в'їзд буде обмежений виключно історичними центрами міст. "Плату можна буде вводити, тільки якщо існує обмеження руху в історичних місцях", - сказав Москвичов.

Депутат зазначив, що для того, щоб визнати певні райони міст історичними, "законодавчі збори міста або суб'єкта повинні будуть прийняти положення, що це місце святе, і рух там буде обмежено". У пояснювальній записці до законопроекту йдеться, що закон потрібен для забезпечення безпеки дорожнього руху, зниження економічних витрат та формування єдиного підходу щодо організації дорожнього руху в країні. При введенні платного проїзду, згідно з документом, влада має організувати додаткові паркінги, маршрути громадського транспорту або альтернативні маршрути проїзду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...