Скрепи високодуховні: У РФ заборонять секс на першому побаченні, а прогулянки будуть за талонами

Найближчим часом буде підготовлений законопроект, який регулює сексуальні відносини росіян.

Мізуліна вирішила "спростити" росіянам особисте життя. Ілюстрація: РБК.

З оригінальною ініціативою виступили поборники моральності в Державній думі і Законодавчих зборах Олена Мізуліна і Віталій Мілонов. Про це повідомляє портал Правового аналітичного центру, передають Патріоти України з посиланням на "Иволгу".

Найближчим часом буде підготовлений законопроект, який регулює сексуальні відносини росіян. Особливу увагу буде приділено такому питанню, як секс на першому побаченні. На думку авторів документа, для громадян Росії неприйнятні інтимні стосунки на першому побаченні, такі речі характерні скоріше для бездуховного західного світу.

"Хіба може виникнути міцна, здорова сім'я у пари, яка через кілька годин після знайомства віддалася тому, що дозволено лише людям, які дуже добре знають один одного? - пояснила свою позицію Мізуліна. - Про які глибокі почуття в даному випадку може йти мова? Як правило, подібні речі відбуваються в результаті алкогольного впливу або сексуальної розбещеності і повної відсутності будь-яких моральних норм".

Виникає питання, як же врегулювати цю досить делікатну проблему. Можливо, при відділах соцзахисту з'являться спеціальні столи з контролю сексуальних взаємин громадян. Перед тим як піти на побачення, громадяни повинні будуть отримати спеціальні талончики. Заповнивши нескладні формуляри, вони отримують карту побачень, в яку вносять імена і прізвища тих, з ким плануються відносини.

Карта побачень заводиться на рік і може включати не більше 5 прізвищ. Обов'язково вказується мета побачення, наприклад, "зацікавити N. своїм багатим внутрішнім світом з метою більш міцного духовного зв'язку", "пригостити X. вечерею, щоб краще пізнати її смакові переваги", "відвідати театр для з'ясування естетичної позиції потенційного партнера / партнерки".

Після побачення заповнюється відривний купон, в якому описують, як все пройшло. Цю відривну частину талона побачень громадяни здають в столи відносин, де їм візують зустріч. Таким чином, поліпшується якість побачень, держава отримує цінну аналітичну інформацію, а учасники побачень - допомогу з боку держави і чітку організацію зустрічей.

На думку Олени Мізуліної, перші сексуальні відносини між зустрічаючимися можуть бути не раніше, ніж через 7-8 побачень, приблизно через 40-45 днів після знайомства. Якщо ви "дотягли" до десятого побачення, то держава покриє частину витрат по його проведенню; таким чином буде стимулюватися продовження платонічних відносин.

Для контролювання виконання Закону про побаченнях пропонується організувати патрулювання в місцях розваг - у пар, які там відпочивають, будуть перевірятися талони побачень. Крім того, громадяни, які дізналися про порушення Закону, можуть повідомити про це за телефоном або через Інтернет.

Для тих, хто все ж ризикне вдатися тваринним інстинктам на першому побаченні, не дивлячись на чинне законодавство, будуть передбачені грошові штрафи. Якщо порушення будуть регулярно повторюватися, можливі серйозніші покарання, аж до позбавлення волі в особливо тяжких випадках.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...