Собача смерть: "Овідіопольський головоріз" повісився в СІЗО

Дмитро Погорєлов повісився на простирадлі сьогодні вранці в своїй камері.

Дмитро Погорєлов. Фото: прес-служба Нацполіції.

Овідіополець Дмитро Погорєлов, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та її дворічної доньки, спробі масового вбивства в Одесі і двох підпалах, звів рахунки з життям у слідчому ізоляторі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Погорєлов повісився сьогодні вранці в своїй камері. У прокуратурі зазначили, що з 4 січня 2017 року зазначений громадянин утримувався в одиночній камері. "Це була вимога обласної прокуратури до пенітенціарної установи, в зв'язку з наявною інформацією про можливі незаконні дії щодо підслідного з боку інших ув'язнених", - пояснили в прес-службі.

Нагадаємо, трагедія сталася вдень 29 грудня на вулиці Ватутіна в Овідіополі. У ДСНС надійшла інформація про займання в приватному будинку. Прибувши на місце, пожежники виявили в одній кімнаті обгорілий труп Ольги Журавльової, в іншій - тіло її дворічної доньки Марії. Нещасні були обезголовлені. Після вбивства злочинець підпалив тіла, сів за кермо вантажівки "МАN", яка належить чоловікові Ольги та поїхав у бік Одеси.

Погорєлова затримали 30 грудня в лісосмузі під Овідіополем. На допиті він заявив, що скоїв злочин з помсти, а також хотів залякати всю Одесу. Дмитро довгий час працював у Журавльова - возив на вантажівці пісок і щебінь. Він звільнився рік тому, причому зі скандалом. Вбивця мешканки Овідіополя та її дворічної доньки, покинувши місце кривавого злочину, планував здійснити наїзд у велику юрбу людей в Одесі.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...