"Совість здав у аренду?": Під маєтком казначея Матіоса ветерани АТО влаштували акцію (фото)

За словами активістів, Ігор Кривенко курирує контрабанду та інші корупційні дії в зоні АТО.

Активісти поблизу маєтка Ігоря Кривенка. Фото: "Голос".

Ветерани АТО провели в селі Погреби Київської області акцію біля особняка Ігоря Кривенка, який, за свідченнями активістів, є кумом і "скарбником" головного військового прокурора України, заступника генерального прокурора Анатолія Матіоса. За словами активістів, Кривенко курирує контрабанду та інші корупційні дії в зоні АТО. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на видання "Голос".

"У зоні АТО на героїзмі наших бійців заробляються величезні кошти. Ви знаєте, щоб провести фуру або пропустити, треба платити данину. І ось вся та данина знаходиться в руках Кривенко, який керує всіма цими потоками", - заявив в ході акції правозахисник Дмитро Павличенко.

"Шановна Громада! Ми переконані, що сьогодні зона АТО, де служать наші діти, батьки і брати, - це місце тотального злочину, де не просто йде винищування кращих сил нашого народу. Це місце, перш за все, економічних злочинів, пов'язаних із заволодінням майном, казнокрадством, хабарництвом, здирництвом.

На папері ці люди мають гривневі рахунки. Нібито їх статки незначні, а зарплати рідко перевищують тисячу доларів на місяць. При цьому вони примудряються записати на своїх дружин по 8 дорогих автомобілів, жити в особняках вартістю в мільйони доларів і записувати на сім'ю дохід, який у дружини того ж Матіоса становить 30 мільйонів гривень на рік!

У телевізорі ці люди мають щирі посмішки і погони з державним гербом. Насправді - торгують з окупантом, обкладають даниною весь транзит вантажів в АТО, мають вигоду з транзиту контрабанди спирту і тютюну! Як люди, які служать цій владі, можуть отримувати іменну нагородну зброю, яку видають навіть судимим за контрабанду, як кум Анатолія Матіоса - Кривенко? "- заявив один з учасників акції.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...