Стіну пам'яті відомого українського співака розмалювали вандали (фото)

Інцидент стався в ніч після річниці смерті Кузьми Скрябіна.

Стіна пам'яті Кузьми Скрябіна у Одесі. Фото: Думська.

В Одесі вандали розмалювали стіну пам'яті Кузьмі Скрябіну біля Воронцовської колонади. Про це повідомляє Думська, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, інцидент стався в ніч після річниці смерті культового українського співака. Наразі первісний вигляд стіни вже відновили. Оперативно відмити пам'ятну стіну вдалося завдяки зусиллям небайдужих одеситів.

Нагадаємо, на початку лютого 2015 року лідер групи Скрябін, відомий продюсер, телеведучий і шоумен Андрій Кузьменко загинув в автокатастрофі неподалік від села Лозуватка під Кривим Рогом. Його автомобіль зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм музикант помер на місці аварії.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...