Толерантна Надія: На акції Савченко були присутні тітушки, - СБУ

Провокатори, прихильники "Новоросії", тітушки - коротко про контингент на пікеті.

На акції Савченко були присутні тітушки. Фото google.com

Радник глави Служби безпеки України Тандіт Юрій підтвердив інформацію про те, що під час проведення акції під стінами Адміністрації президента вчора, 8-го серпня, за участі Надії Савченко, були присутні тітушки. Про це він розповів під час бесіди з журналістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Також варто згадати слова звільненого з полону Москви Геннадія Афанасьєва, який говорив, що вся ця акція, організована Савченко, якась підозріла, і відмовився приймати в ній участь. Він також зауважив, що до протесту долучились такі особи як Надія Курамшина та Шилова Вікторія, які були спільниками Віктора Медведчука. Також до акції приєдналася прихильниця задуму Кремля про «Новоросію» та «руский мир» Катасонова Марія.

Тандіт також зауважив, що всі ці три особи мають окремі справи в СБУ. «Ми в свою чергу пильно наглядаємо за цими особами. Курамшина неодноразово була помічена на протестах проти України, серед яких були і в Одесі. Я її вважаю провокатором. І що саме цікаве, особисто помітив на мітингу Савченко», - розповів він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...