Це був дійсно найзворушливіший парад за 25 років: 16-річна дочка Порошенка плакала на Хрещатику разом з багатьма іншими співвітчизниками (фотофакт)

Політолог вважає подібне явище показником того, що діти подружжя Порошенко цілком свідомі того, що відбувається в країні і співпереживають з рештою українців.

Родина Порошенків на святі. Фото: "Фейсбук".

Відомий політичний аналітик Павло Нусс виклав на своїй сторінці в Facebook фото, на якому дочка Президента України Петра Порошенка не може стримати сліз. За словами Павла Нусса, це ще одне фото, яке не можна проігнорувати, передають Патріоти України.

Це показник того, що діти подружжя Порошенко цілком свідомі того, що відбувається в країні і співпереживають з рештою українців. «Це показник, друзі, що діти Порошенко цілком усвідомлюють значущість дії, і відчувають ті ж емоції, що і багато хто з нас - гордість за країну, живих її захисників, і в той же час біль від втрати кращих синів України. Нам дійсно є чим пишатися. До сліз. В першу чергу тим, що ми вже відбулися, як нація», - написав Нусс в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...