"Це стара модель": Заступник міністра розповів, де взяв елітний годинник і чому їздить на таксі

Максим Нефьодов почав працювати в уряді у 2015 році у команді екс-міністра Айвараса Абрамавічуса.

Максим Нефьодов. Фото: Антикор.

Перший заступник міністра економіки Максим Нефьодов розповів, що придбав елітний годинник Zenith El Primero у 2008 році, коли працював на керівній посаді у інвестиційному фонді Dragon Capital. Зараз ціна аксесуара складає приблизно 5 тисяч доларів. Про це він розповів у інтерв’ю cайту "24", передають Патріоти України.

"Приблизно 5 тисяч доларів, але це стара модель, і я купив її ще до державної служби”, – сказав Нефьодов. Заступник міністра також зазначив, що минулого року у нього вкрали машину. Тепер він часто користується послугами таксі.

Згідно з декларацією 2016 року у Нефьодова була Infiniti EX 35 2008-го року випуску. Нагадаємо, Нефьодов почав працювати в уряді у 2015 році у команді екс-міністра Айвараса Абрамавічуса. Після корупційного скандалу міністр склав повноваження, але Нефьодов залишився. Стверджує, що його вікно можливостей продовжувати реформи не зачинене, тож посаду залишить тоді, коли доробить усе, що задумав.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...