Цілком скрепний відпочинок: Росіяни пішли під воду разом з лазнею (відео)

Логічно було б припустити, що споруда закріплена, але не забуваємо, що говоримо зараз про ту країну, що "розумом не зрозуміти".
Відвідувачі лазні збиралися відпочити без сюрпризів, але... Ілюстрація: соцмережі.

Чудо-історії з Росії - давним-давно не дивина, а щось само собою зрозуміле. Причепити віник замість двірників на машину, поклеїти "цегляні" шпалери заради потрібного враження, побудувати дачний будиночок так, щоб він розвалився при першому ж зручному випадку - це вже не нове. А ось в російському місті Волгоград порадували новою історією: на набережній розташувалася плавуча лазня, яку регулярно орендували. Логічно було б припустити, що споруда надійно закріплена, але не забуваємо, що говоримо зараз про ту, що "розумом не зрозуміти". Патріоти України пропонують вам переглянути показове відео, з якого очевидно - у Росії із вами може статися усе, що завгодно, і зазвичай сюрприз буде неприємним.

Плавуча лазня частково перекинулася і почала повільно йти під воду, причому в цей час в ній перебували відвідувачі. Мабуть, відео зняв випадковий перехожий. Навіть якщо взяти той факт, що причиною міг послужити вітер і хвилі, все ж залишається загадкою, чому в таку погоду пустили відпочивальників і що ж там за кріплення, які не витримали хвилі міської річки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...