Ціна скрепної "духовності": Житель Хабаровського краю 729 раз згвалтував дівчаток, опікуном яких він був

З вересня 2012 року по лютий 2017 року чоловік «систематично здійснював тяжкі та особливо тяжкі злочини сексуального характеру» по відношенню до дітей.

Дівчатка були потрібні росіянину у якості "гарему". Ілюстрація: соцмережі.

У п'ятницю, 23 червня, Слідчий комітет Росії (СКР) повідомив про порушення кримінальної справи відносно жителя Хабаровського краю, якого викрили в нарузі сексуального характеру над п'ятьма опікуваними їм дівчатками. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Старший помічник голови СКР Ігор Комісаров повідомив: «Встановлено вчинення підозрюваним 729 злочинів». З вересня 2012 року по лютий 2017 року чоловік «систематично здійснював тяжкі та особливо тяжкі злочини сексуального характеру» по відношенню до дітей, опікуном яких був. Насильник заарештований.
Крім того, порушено справу про халатність проти посадових осіб органів опіки та піклування, які неналежним чином виконували свої обов'язки і не виявили факти вчинення злочинів, зазначили в СКР. Комісаров додав, що, зокрема, буде перевірений порядок передачі дітей під опіку, а також встановлено, чи належним чином контролювалися умови життя і виховання дітей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...