У Керчі бунт: перекрито дорогу на Сімферополь

Активісти погоджуються пропускати тільки автомобілі з генераторами.

Невдоволені мешканці Керчі. Фото: ankerch-crimea.ru.

Жителі Керчі, яким набридло сидіти без електрики, опалення та газу вже більше тижня, не витримали і перекрили головну транспортну артерію окупованого Російською Федерацією Кримського півострова – Керч-Сімферополь. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Преса України.

Учасниками сьогоднішнього бунту в Керчі проти російської влади стали жителі 19 багатоквартирних і приватних будинків. У соціальних мережах самі «бунтівники» стверджують, що вони перекрили дорогу в районі керченського залізничного вокзалу. Також обурені жителі Керчі стверджують, що подача електроенергії в їх квартири і будинки відновилася буквально два дні тому по три години на добу і тільки вночі.

На цей час кількість керчан, що перекрили дорогу, - близько п'ятдесяти – це молоді і літні люди, родини з маленькими дітьми, а також інваліди. Для місцевої окупаційної адміністрації Керчі ця акція не стала несподіванкою, оскільки жителі темних і холодних будинків повідомили їм про це за півгодини до її початку.

На даний момент ніхто з керівництва міста до людей не приїхав. На місце приїхали тільки співробітники поліції, які провозять легковий транспорт через двори. Люди пропустили лише автомобілі з генераторами. Також керчани не пропускають маршрутні таксі. На даній ділянці дороги почали утворюватися черги з автомобілів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...