У Північній Осетії в результаті каменепаду постраждали українські туристи - МЗС

Загалом у надзвичайну ситуацію потрапило семеро українців.

Каменепад. Ілюстрація:Укрінформ

У результаті каменепаду в Північній Осетії постраждали троє українців. Про це в Twitter повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України, інформують Патріоти України.

"Семеро українців потрапили в надзвичайну ситуацію в Північній Осетії. Троє людей постраждали. Триває рятувальна операція. Будемо інформувати", - йдеться в повідомленні.

У Департаменті наразі не повідомили жодних подробиць надзвичайної події з нашими співвітчизниками, пообіцявши поінформувати пізніше.

Водночас російські ЗМІ повідомляють, що в горах Північної Осетії стався каменепад. Під нього потрапила група туристів з Одеси.

"Сьогодні о 6.00 мск розпочато рятувальну операцію з надання допомоги туристичній групі з Одеси. Надійшла інформація, що група на перевалі Допах (Дігорський район) потрапила під каменепад", – повідомляє РІА “Новости”.

Згідно з повідомленням, двох учасників групи притисло камінням. Їх самостійно визволили інші туристи. Однак постраждалі зазнали травм, які не дозволяють їм пересуватися самостійно.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...