У поліції розповіли подробиці вибуху на базі в Маріуполі (фото)

Семеро поліцейських отримали поранення різного ступеню важкості і знаходяться у лікарні.

На місці вибуху у Маріуполі. Фото: соцмережі.

У Маріуполі на базі одного з батальонів поліції стався вибух гранати гранатамету, семеро поліцейських отримали поранення. Подробиці повідомив голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 17.14 до колл-центру 102 головного управління поліції Донеччини надійшло повідомлення від невідомого, що в Маріуполі на Приморському бульварі пролунав вибух", - написав він. В ході перевірки інформації встановлено, що вибух дійсно мав місце на території непрацюючого санаторію, де розташовувався один з батальйонів поліції, що прибув до Маріуполя для здійснення охорони стратегічно важливих об'єктів міста.

На теперішній час семеро поліцейських отримали поранення різного ступеню важкості і знаходяться у лікарні. Наразі на місці вибуху працюють вибухотехники та слідча група прокуратури області. "Попередньо можна сказати, що стався несанкціонований вибух гранати гранатомету. На всі питання будуть відповіді після закінчення огляду місця події та висновків експерта", - додав Аброськін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...