"У телевізор хочеш? Давай відійди!": Мер Сочі вигнав волонтера з кадру на урочистому відкритті (відео)

Анатолій Пахомов прибрав "непотрібні" руки з червоної стрічки, і висловив вимогу до волонтера не метушитися перед камерою.
Мер Сочі вважає, що у кадр має право потрапити тільки він? Фото: скріншот з відео.

У Краснодарському краї черговий раз мер міста-курорту Сочі прославився недоречним вчинком. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на "Живу Кубань", в Сочі пройшло урочисте відкриття "футбольної лавочки", що працює на сонячній батареї.

Сама конструкція виконана у формі футбольних воріт, а також оснащена USB-зарядкою для мобільних телефонів. Спеціально з цього приводу в місцевий парк нагнали журналістів і місцевих жителів. Активну участь у відкритті "футбольної лавки" брав мер Сочі Анатолій Пахомов.

Спочатку градоначальник підійшов до червоної стрічки, чим викликав стихійну міграцію місцевих журналістів, які намагалися зловити "хороший кадр з мером". А потім, коли настала кульмінація свята - перерізання червоної стрічки - Пахомов прибрав "непотрібні" руки з червоної стрічки, і висловив вимогу до волонтера не метушитися перед камерою.

"Ну, відійди, ну чо ти справді. У телевізор все хочеш? Давай відійди-відійди! Не треба цього робити. Слухай, ти трохи переборщуєш", - сказав мер, звертаючись до молодої людини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...