У "вати" та російських окупантів істерика: Сигнал нової телевежі "хунти" перетнув запланований радіус, досягши Луганська і ряду населених пунктів "молодих республік"

Вежа в Новоайдарському районі є третьою з тих, що були зведені протягом двох останніх років після Краматорської і Чонгарської.

Ілюстрація:Донбас - Depo.ua

Сигнал нової телевежі в Новоайдарському районі Луганщини перетинає передбачений радіус в 80 км і досягає міста Довжанськ. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації, передають Патріоти України.

"Радіус дії передавачів станції становить 60 км і забезпечує українським телерадіомовленням населені пункти Станично-Луганського, Попасненского районів, а також Луганська, Голубівки, Кадіївки, Алчевська, Брянки, Первомайська, Слов'яносербського, частково - Перевальського та Лутугинського районів", - йдеться в повідомленні.

Це третя вежа з тих, що були зведені протягом двох останніх років (після Краматорської і Чонгарської).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...