Український бренд: Вітчизняні виробники крутих купальників до сезону готові (фотогалерея)

Якщо українські виробники запрацюють в повну силу, нам буде чим пишатись.

Яскраві барви повертаються в ТОП-5 українських брендів. Фото: ivona.bigmir.netУкраїнські виробники в цьому році радують яскравими моделями купальників до пляжного сезону. Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости пропонує познайомитися з кількома українськими компаніями, які радують красивим пляжним одягом.

Брендові купальники від українського виробника. Фото "Фейсбук"Anabel Arto

Бренд з'явився на ринку у 2009 році. Доволі стильні моделі розробляють українські дизайнери і технологи.

Ціна: 350 – 1500 грн

Ajour

Компанія має власне виробництво у Хмельницьку. Білизна і купальники від AJOUR позиціонуються як товари елітного сегменту і регулярно беруть участь у міжнародних модних виставках. Тканину та інші матеріали українці купують за кордоном.

Ціни на комплексти з нової колекції сягають 2800 грн, але купальники минулих років можна придбати, наприклад, за 700 грн.

Love's

Компанія спеціалізується саме на купальниках і на пляжному одязі. Хоча бренд доволі молодий, але вже встиг завоювати серця українців завдяки яскравому дизайну.

Ціна: 880 – 1500 грн

Comechance

Київський бренд заснований у 2014 і наразі орієнтується здебільшого на західний ринок, тому ціни дещо кусаються. Виробники пляжного одягу стверджують, що намагаються не тільки створювати купальники, але і певним чином об'єднувати жінок, які ведуть яскравий і активний спосіб життя. Мабуть, натякають, що в їхніх купальниках зручно всюди.

Ціна: 120 – 300 доларів

BALCONY garment

Бренд представляє доволі оригінальні моделі купальників, хоча асортимент у них не надто широкий. Особливий акцент - на зручності.

Ціна: 450 – 700 грн

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...