У результаті артобстрілу бойовиків у Верхньоторецькому згоріло 10 будинків

Рятувальникам вдалося врятувати від вогню два будинки по вулиці Першотравневій.

Фото:police.dn.ua

15 серпня у Верхньоторецькому Донецької області через артобстріл бойовиків почалася пожежа, унаслідок цього 10 будинків згоріло. Про це повідомила обласна поліція, передають Патріоти України.

"Як повідомили місцеві мешканці, займання відбулося внаслідок артобстрілу. Спеціалісти рятувальної служби виїхали в населений пункт, який знаходиться на лінії розмежування, і врятували від вогню два будинки по вулиці Першотравневій. Інші 10 будівель згоріли", – зазначили правоохоронці.

Пізніше артобстріл відновився, тому рятувальники припинили роботу.

На місце події скерували слідчо-оперативну групу зведеного загону поліції, який дислокується в селищі Очеретяному, щоб провести огляд території і з'ясувати обставини події.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...