Вата підло підкрадається зі спини: На Одещині напали на бійця-добровольця, били ланцюгом по голові (фото)

До постраждалого було багато дзвінків з пропозицією "порішати полюбовно", а також із погрозами. На сьогодні нападника затримано, але дії міліції викликають багато питань.

У місті Балта. Фото: ЖЖ.

19 грудні 2016 ввечорі близько 19-30 в місті Балта Одеської області в районі Інвалідського парка стався напад на байця-добровольця Сергія Малеєва (псевдо Кінь). Про це повідомили у соцмережі "Фейсбук" представники 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії "Аратта", передають Патріоти України.

Ось що повідомили добровольці про напад на свого побратима та вжиті ними заходи: "Нападника затримано - то старший лейтенант ЗСУ у запасі Ушаков Ігор Олегович (з початку війни є начебто непригодним до військової служби через епілепсію - інформація потребує уточнення) син колишнього воєнкому Балтського району, що й зараз працює у військкоматі Балти. Нападник в балаклаві підкрався зі спини, Сергій не міг його бачити бо говорив телефоном - й кілька разів вдарив нашого побратима ціпком від бензопили по голові. Також під час бійки наніс йому ножове поранення (що підтверджує медекспертиза) ножем-бабочкою. Втік.

До постраждалого було багато дзвінків з пропозицією "порішати полюбовно", а також із погрозами. На сьогодні нападника затримано, але дії міліції викликають багато питань: 1) А що ще могло статися у об'єднаній територіальній громаді міста Балта де голова (Сергій Мазур) приймає такого прапора для громади:

2) А як ще може бути, коли Начальник Балтського ВП ГУНП в Одеській області полковник поліції Березовенко Ігор Валентинович не може чи не хоче говорити українською?

Якщо керівництво ОТГ м. Балти не взмозі самоcтійно побороти сепаратизм у своїй громаді, то ми готові допомогти. Сьогодні провели вступний курс української для начальника Балтського ВП ГУНП в Одеській області, які будемо проводити регулярно до повного освоєння курсу. Також, дізналися про велику нестачу кадрів у Балтській Національній Поліції. Сьогодні допомагали Національній Поліції пришвидшити розгляд заяви від нашого побратима стосовно нападу та внесення до ЄРДР.

Отже, Бійці 8-го батальйону УДА готові підставити плече Національній Поліції у ОТГ Балта та всебічно допомагати в охороні правопорядку та боротьбі з сепаратизмом, що є пріоритетними напрямками для нас. Чи захоче нашої допомоги полковник поліції Березовенко при нестачі кадрів( про що він сам зазначив) та дуже малої підтримки громадськості, ще побачимо. Слава Україні!"

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...