Відстояти ділову репутацію: Суд відкрив справу на Соломатіну, яка звинуватила НАЗК у махінаціях

Розгляд справи призначено на квітень 2018 року.

Ганна Соломатіна. Фото:Радіо Свобода

Голосіївський районний суд Києва відкрив провадження за позовом про захист ділової репутації Національного агентства з питань запобігання корупції проти колишнього директора департаменту фінансового контролю НАЗК Анни Соломатіної. Про це написано на сайті суду в розділі "Список справ, призначених до розгляду", передають Патріоти України.

Розгляд справи призначено на 12 квітня 2018 року на 16:00. Відзначається, що справа стосується юридичного захисту ділової репутації Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як повідомлялося раніше, Соломатіна виступила із заявою про те, що члени НАЗК нібито фальсифікують результати перевірок електронних декларацій так, як цього бажає керівництво структури.

Крім того, вона звинуватила особисто главу НАЗК Наталію Корчак в тому, що вона роздає вказівки співробітникам агентства на окремих депутатів і високопоставлених чиновників, прізвища яких Соломатіна відмовилася називати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...