Водій вистрибнув на ходу: На трасі до Харкова згоріла вантажівка від падіння рекламного щита (відео)

На вантажівку впав рекламний щит, полум’я здіймалося на 15 метрів догори.

Вантажівка вигоріла вщент. Фото: скріншот з відео.

На 126-му кілометрі траси Київ-Харків вщент вигоріла вантажівка. Водія з травмами забрали до лікарні. Про це повідомляє голова прес-служби ДСНС Полтавщини Світлана Рибалко в коментарі tribuna, передають Патріоти України.

Гасили полум’я два підрозділи рятувальників протягом години. “Водій вистрибнув на ходу з автомобіля, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Яготинської центральної районної лікарні” , – каже Світлана Рибалко.

Чоловік знаходиться в хірургічному відділенні, має 20% опіків середнього ступеню важкості. За словами Світлани Рибалко, автівка слідувала з Київської області. Що саме перевозила - наразі невідомо. Причину займання встановлюють правоохоронці. Очевидець події поділився відео в соцмережі. За його словами, на вантажівку впав рекламний щит, полум’я здіймалося на 15 метрів догори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...