Всі працівники загинули: У Новосибірську сталася пожежа на фабриці (відео)

Основною версією події наразі вважається коротке замикання та несправність системи електроживлення і проводки.

Пожежа на фабриці у Новосибірську. Фото: скріншот з відео.

Унаслідок пожежі в цеху взуттєвої фабрики в Новосибірську загинули всі робітники, які були там на момент події. Про це з посиланням на оперативний штаб повідомляє Інтерфакс, передають Патріоти України.

"Попередньо, 10 загиблих. Все це китайські робітники, які помітивши ознаки пожежі на виробництві, спробували самостійно, до приїзду пожежників, погасити полум'я. Однак задихнулися чадним газом", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, основною версією події наразі вважається коротке замикання та несправність системи електроживлення і проводки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...