Втекла до італійського гонщика: Голову "Роснефти" залишила молода дружина

Російські ЗМІ повідомляють, що Ігор та Ольга Сєчіни розлучилися ще 14 червня, проте це зберігалося в таємниці.

Ігор Сєчін. Фото:Вести.ру

У вівторок, 14 листопада, стало відомо, що від глави російської державної компанії "Роснефть" Ігоря Сєчіна пішла молода дружина. Ольга покинула чоловіка заради італійського гонщика Франческо Провенцано. Про це пишуть Факты, зазначають Патріоти України.

Ольга Сєчіна і Франческо Провенцано. Фото:Факты

Російські ЗМІ повідомляють, що Ігор та Ольга Сєчіни розлучилися ще 14 червня, проте це зберігалося в таємниці. У подружжя є спільна дочка Варвара. З ким зараз дитина, поки не ясно.

Сєчину 7 вересня виповнилося 57 років. Ольга молодша за нього на 25 років. Вони одружилися в 2011 році. Ольга працювала в апараті уряду Росії. Звідти перейшла в 2016 році в "Газпромбанк".

Для Ігоря Сєчіна, який входить в першу трійку найбільш високооплачуваних російських управлінців, це був другий шлюб. Його перша дружина Марина в 90-х активно займалася торгівлею нерухомістю.

При розлученні отримала особняк в Срібному Бору і інші об'єкти власності, зазначені Сєчіним в декларації про доходи (він тоді обіймав посаду віце-прем'єра Росії і був зобов'язаний надавати інформацію про свої активи). Від першого шлюбу у Ігоря Сєчіна є дочка Інга (народилася в 1982 році).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...