"Ви їдете вечеряти з катом": Поблизу резиденції посла РФ під Києвом пройшла «кривава» акція (фото, відео)

На дорозі перед резиденцією активісти встановили своєрідний блокпост з «тілами загиблих» та розлили червону фарбу, що символізує кров.

Активісти нагадали західним дипломатам про злочини Росії. Фото: Громадське ТБ.

На під'їзді до резиденції російського посла в Україні Михайла Зурабова представники кількох громадських організацій влаштували акцію «Кривава гостинність». Так активісти хотіли зустріти світових дипломатів, які мали з'їхатися на прийом до Зурабова з нагоди дня Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

У нечисленній акції взяли участь представники організацій «Євромайдан-Крим», «Восток-SOS» і «СПАС». За їхньою інформацією, 10 червня Зурабов з нагоди дня Росії мав влаштувати у своїй резиденції прийом для дипломатів з Франції, Німеччини, Молдови, Румунії, Угорщини, Кіпру, Білорусі та інших країн світу, а також представників міжнародних організацій.

На дорозі перед резиденцією активісти встановили своєрідний блокпост з «тілами загиблих» та розлили червону фарбу, що символізує кров. Крім того, вони принесли на акцію плакати з написами англійською мовою: «Росія агресор», «Росія окупувала Крим», «Донбас в крові, ви їдете вечеряти з катом».

«Ми влаштовуємо такий художній протест для іноземних послів, аби вони пам'ятали, що йдуть в гості до того, хто винний в окупації, війні, винний у загибелі людей, винний у порушенні прав людей», – пояснив суть акції голова організації «Євромайдан-Крим» Сергій Мокренюк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...