За організацію сепаратизму: СБУ готує арешт Медведчука, - джерело

Спецслужбовці виявили зв'язок між політиком та сепаратистськими групами в обох регіонах.

Віктор Медведчук. Фото: profi-forex.info.

За інформацією поінформованого джерела СБУ, кум Путіна і лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук керує роботою сепаратистів у Запоріжжі та Дніпропетровську. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

За ідеєю лідера "Українського вибору" Віктора Медведчука в Запорізькій області необхідно прийняти законопроект про спеціальний статус регіону, а в Дніпропетровській – створити спеціальну економічну автономію.

Джерело в СБУ однозначно заявляє про прямий зв'язок між Медведчуком і сепаратистськими групами в двох регіонах. "За нашими оперативними даними, пан Медведчук у своїх прагненнях федералізувати Україну перейшов від слів до справи. Він є ідеологом і організатором проектів Дніпропетровської економічної автономії і спецстатусу Запоріжжя", — зазначає джерело.

Співрозмовник також підкреслив, що обидва проекти несуть пряму загрозу територіальній цілісності України. "Ми виходимо з того, що Україна повинна бути і далі унітарною державою, а значить будь-які спроби порушити Конституцію нашої країни є тяжким злочином. Ми докладемо всіх зусиль для збору та аналізу доказової бази, а також докласти всіх зусиль для арешту Медведчука", - говорить співрозмовник .

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...