"За Веру, Царя и Отечество": У Держдумі запропонували перенести День захисника Вітчизни

За словами депутата Держдуми Сухарєва, свято 23 лютого дісталося Росії у спадок від Льва Троцького і не є справжнім національним святом.

Депутат Держдуми РФ Іван Сухарєв.Фото:m.kavkaz-uzel.euДепутат Державної думи РФ Іван Сухарєв підготував поправки в Трудовий кодекс Росії, які передбачають перенесення Дня захисника Вітчизни з лютого на серпень. Про це повідомляє пропагандистський канал RT, зазначають Патріоти України.

За словами депутата Держдуми, цьогорічне свято дісталося Росії у спадок від Льва Троцького і не є справжнім національним святом.

"В России до революции уже праздновали День памяти русского воинства, установленный 29 августа 1769 года во время войны России с Турцией и Польшей. В этот день во всех храмах империи совершались поминальные службы о всех воинах "за Веру, Царя и Отечество на поле брани убиенных", - заявив Сухарєв. Така "дрібничка", що Річ Посполита (Польща, як спрощено назвав сусідню державу думець) була не ворогом, а союзником Росії, звісно невідомо державному мужу, адже у путінців історія взагалі не в шані. За що гірко пожалкувала за декілька років, під час першого її розділу.

"Следует вернуть воинский праздник летом: этим мы продолжим славную российскую традицию и дадим дополнительный выходной в теплые летние дни", - резюмував Сухарєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...