Забудькуваті "слуги народу": Нардеп не вніс у декларацію мільйонну спадщину

Напевно, виправдовуватися політик спробує за допомогою якихось юридичних нюансів.

Не усі заповнили електронні декларації чесно. Ілюстрація: DT.ua.

П'ятеро народних депутатів України і одна посадова особа Державної пенітенціарної служби не повідомили в Національне агентство з питань запобігання корупції про істотну зміну свого матеріального стану. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури, передають Патріоти України.

"Так, один із депутатів своєчасно не подав повідомлення про отримання в спадок автомобіля Mercedes-Benz S 500 вартістю понад 1,6 млн грн, двох земельних ділянок та житлового будинку, а також про покупку нежитлової будівлі площею 411,4 кв м", - йдеться в повідомленні.

Інший народний депутат не повідомив НАЗК про придбання Mercedes-Benz GLS 350 за 2,5 млн грн. Ще три народних депутати України не подали електронні повідомлення про отримання прибутку від продажу автомобілів марок Volkswagen Passat CС за 520 тис. грн, Range Rover за 600 тис. грн і Range Rover Autobiography за 140 тис. грн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...