"Жадность фраера сгубила": Поліція затримала у Львові розшукуваного учасника збройних формувань

Адміністратор закладу харчування повідомив у поліцію, що один з відвідувачів не захотів заплатити за рахунок більше двохсот гривень.

Злочинець попався, бо не схотів платити у кафе. Фото: vitan-hotel.com.ua.

У Львові правоохоронці затримали учасника незаконних збройних формувань, якого вже розшукували. Спочатку він повідомив про себе дані, які не відповідали дійсності. Про це інформує патрульна поліція Львова, новину передають Патріоти України.

Спочатку правоохоронці отримали виклик про конфлікт в закладі громадського харчування, на проїзді Кривої Липи, сказано у повідомленні. Адміністратор закладу розповів, що один з відвідувачів не захотів заплатити за рахунок більше двохсот гривень.

Після прибуття поліція забрала порушника до Галицького відділу. У нього були відсутні документи, при цьому затриманий назвав дані про себе, котрі виявилися неправдивими.

Правоохоронці відзначили схожість порушника із зображеням на фотографії особи, яку вже розшукували. Виявилось, що затриманий свідомо називав своє прізвище неточно. Він був у розшуку за участь у незаконних збройних формуваннях, котрі нападали на підприємства, організації чи на громадян, що спричинило смерть людей чи інших тяжких наслідків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...