"17 канал" ні разу не дивився, у нього погана репутація, за ним стоїть Медведчук", – Кисельов (відео)

Євген Кисельов не повірив, що журналісти які випадково чи "випадково" першими опинилися на місці вибуху автомобіля Павла Шеремета не змогли придумати більш розумної версії, ніж про Кличка, який перебуває "в іншому часовому поясі".

Євген Кисельов. Фото: uapress.info.

Євген Кисельов впевнений, якщо б журналісти "17 каналу" прибули на місце вбивства Павла Шеремета невипадково, у них би була правдива історія для прикриття. Таке в ефірі "5 каналу" під час телемарафону "Україна понад усе" заявив журналіст Євген Кисельов, повідомляють Патріоти України.

"Існує "17 канал", я його жодного разу не дивився, але у нього спочатку погана репутація, тому що як стверджують, за ним стоїть Медведчук", – повідомив Кисельов.

"Те, що вони там опинилися (журналісти "17 каналу" опинилися на місці вбивства журналіста Павла Шеремета – Патріоти України), ну послухайте, відразу всі вчепилися, що вони висунули версію, що поїхали брати інтерв'ю у Кличка і тут же одразу всі закричали, що брешуть-брешуть-брешуть, тому що Кличка там не було, бо Віталій Кличко давно перебуває у відпустці і про це пише у себе в Facebook. Ну якщо б вони там виявилися невипадково, я впевнений, у них би була залізобетонна версія прикриття. Вони б сказали, що у нас тут було інтерв'ю і ось людина, яка може підтвердити, що у нас було інтерв'ю або щось зовсім просте – ми знімали картинку ранкового Києва... Я думаю, що це випадковість", – зазначив журналіст.

"При всіх питаннях, які у мене є до "17 каналу", кому вони належать і чиї інтереси відстоюють. Але все таки це збіг", – додав Кисельов.

Проте, нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає появу представників проросійського ТБ на місці загибелі журналіста Павла Шеремета невдовзі після вибуху авто, невипадковою.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув напередодні зранку від вибуху автомобіля, який належав керівнику "Української правди" Олені Притулі. Прокуратура кваліфікувала загибель журналіста, як умисне вбивство.

Президент Петро Порошенко доручив залучити до розслідування фахівців американського ФБР та Євросоюзу. Міністерство закордонних справ отримало підтвердження від Консультативної місії ЄС про надання необхідної допомоги в розслідуванні. Також участь у розслідуванні підтвердили й у ФБР.

"Відчай державної машини й пропаганди": У МЗС України росіянам пояснили, у чому різниця між ордером на арешт Путіна і "розшуком" Зеленського

субота, 4 травень 2024, 19:43

Оголошення президента України Володимира Зеленського в розшук міністерством внутрішніх справ РФ є "нікчемним". Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України, яку 4 березня поширила пресслужба відомства, передають Патріоти України. "Росі...

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...