"Адский косплей": Соцмережі підняли на сміх військовий парад Путіна (фото)

Парад власівців і РОНА. Скрепно до сліз, жартують користувачі соціальних мереж.

Ілюстрація: ЖЖРосійський блогер Павло Пряников закцентував на цікавій деталі на військовому параді в Росії з нагоди 99-ї річниці Жовтневої революції. Про це він написав на своїх сторінках у Facebook і Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Пролетарії всіх країн, єднайтеся за віру, царя і Вітчизну!", "Як є Новий рік і Старий Новий рік, так тепер цілком узаконені Старий День Перемоги (9 травня) і Новий День Перемоги (7 листопада)", "Років через 20 назвуть історичною хронікою. І розбирайся потім...", - пишуть у коментарях користувачі мережі.

"Як казав Суворов: "все змішалося у домі Облонських", "вже не косплей, а, скоріше, сюрреалізм", "Парад власівців і РОНА. Скрепно до сліз!" - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...