"Будуть тотальні перевірки": Головний військовий прокурор відреагував на заяви нардепа Білецького

Анатолій Матіос запевнив, що перевірка фактів про покривання офіцерів-сепаратистів з боку керівництва Нацгвардії і його тотальну корупцію буде проведена ретельно, неупереджено і згідно закону.

Анатолій Матіос. Фото: Depo.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос назвав дивним те, яким чином командир полку «Азов» і нардеп Андрій Білецький вирішив повідомити про покривання офіцерів-сепаратистів з боку керівництва Нацгвардії і його тотальну корупцію. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Патріоти України.

За словами Матіоса, командуючий Національної гвардіі України після заяви Білецького відразу надіслав до Генрокуратури відповідний лист-звернення, де запропонував провести перевірку щодо заяв нардепа.

Головний військовий прокурор запевнив, що перевірка буде проведена ретельно, неупереджено і згідно закону.

Також він зазначив, що повідомлення про такі факти Білецьким на інтернет-ресурсах, а не через депутатське звернення, його дещо здивували.

«Опублікований (через блог в УП) емоційно не притаманний бойовому офіцеру радикалізм сповідує інша (а не цивільний корпус чи «Азов») політична сила», - написав Матіос.

Крім того, він опублікував лист-звернення командувача Нацгвардії.

Напередодні командир полку «Азов» і нардеп Андрій Білецький заявив про злочинні дії нинішнього керівництва Національної гвардії, які загрожують обороноздатності України. За його словами, керівництво Нацгвардії покриває офіцерів-сепаратистів, займається корупційною діяльністю та планомірно знищує добровольчі батальйони.

В Національній гвардії України відреагували на заяви Андрія Білецького і попросили Службу безпеки та військову прокуратуру перевірити заяву народного депутата про те, що дії керівництва НГУ загрожують обороноздатності України.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...