"ДНР" обречена", - сказав проросійський бойовик і здався владі України

Бойовики продовжують масово здаватися в полон Україні, рятуючись від переслідувань "своїх".

Бойовики "ДНР" здаються в полон Україні. Фото: uapress.info.

Розвал армії "ДНР" та втеча бойовиків тривають на Донбасі. Черговий випадок переходу "ДНРівця" на сторону України було зафіксовано вчора в зоні АТО. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на дані поліції Донецької області, інформують Патріоти України.

У поліції кажуть, що випадків втечі бойовиків стає все більше.

Як повідомив сам бойовик, він пішов служити в армію "ДНР" навесні 2014 року. Його роботою було "готувати їжу і контролювати блокпости на дорогах в Слов'янську".

Бойовик був зачарований ідеями "русского мира", проте згодом "усвідомив їх нікчемність".

Як передають ЗМІ, бойовик поневірявся по Донецькій області і боявся повертатися додому цілих 2 роки, і тільки зараз він вирішив повернутися додому. Причиною повернення стала безперспективність перебування в "ДНР".

Згідно з українським законодавством, колишній бойовик буде звільнений від кримінального переслідування після того, як силовики підтвердять відсутність у нього серйозних злочинів перед Україною.

У поліції також зазначили, що випадків втечі бойовиків в Україну стає все більше, всі вони говорять про те, що "ДНР" приречена.

Додамо, жителі "ДНР" заявляють про повальні злидні, високі ціни, відсутність хоч якогось просвітку, до того ж в "республіці" знову не виплатили обіцяну надбавку до пенсії.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...