Хіти тижня. "Путін погрожує: якщо мною серйозно займуться, світ зникне. Бо для нього - це єдиний спосіб утриматися при владі" - Піонтковський

За словами політолога, заявляючи про те, що Росія здатна знищити США, Путін забуває поставити кому і продовжити, що і США також можуть знищити Росію.

Путін. Ілюстрація:Лига - LIGA.net

Президент Росії Володимир Путін "свідомо йде на підвищення рівня конфронтації з Заходом і "балансує на межі війни". Про це повідомив в інтерв'ю Обозревателю російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, зазначають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, чим новий президентський термін Путіна буде відрізнятися від попередніх, він звернув увагу на очевидне посилення конфронтаційної складової, зокрема, вже явні, а не приховані погрози ядерною війною.

"Ядерним шантажем він займається з 2014 року. Відомо, що, задумуючи кримську операцію, анексію Криму, він привів у стан бойової готовності ядерні війська. Але ніколи цей шантаж не був настільки явним і психологічним, як в останні дні", - підкреслив Піонтковський.

У той же час політолог додав: заявляючи про те, що Росія здатна знищити США, "Путін забуває поставити кому і продовжити, що і Сполучені Штати також можуть знищити Росію. Питання лише в нюансах: Росія може 10 разів знищити США, США можуть 15. Або навпаки".

"Поки що він не самогубець, готовий знищити себе і світ. Але він погрожує: якщо мною серйозно займуться, світ зникне. Тому що це єдиний спосіб утриматися при владі. Який іще порядок денний він може запропонувати населенню?" - зауважив Піонтковський.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...